Golden Week nabízí celou řadu japonských titulů ve slevě | Témata

Golden Week nabízí celou řadu japonských titulů ve slevě

  • 27. 4. 2022, 19:36
  • Jaroslav Pazdera

Nová slevová akce vlétla do PS Store.

V PS Store se objevila další slevová akce, která tentokrát míří především na fanoušky japonské a podobné produkce. Najdeme tu tedy desítky zlevněných her typu Persona, Dynasty Warriors nebo Final Fantasy. Abych přiznal pravdu, řada her z tohoto ranku jde zcela mimo mě a tak jako vždy bude nejlepší, když si celou nabídku projdete sami. Já jsem se pokusil vybrat pár zajímavých titulů za zajímavé ceny. Slevová akce bude platit až do 12. května, takže trochu času na rozhodnutí máte.

Začnu opravdovou klasikou, což je Metal Gear Solid V: The Definitive Experience. Tahla taktická hra s legendárním hrdinou v hlavní roli sice může vypada nepřístupně, ale když ji dáte šanci, zjistíte, že nabízí neuvěřitelné možnosti jak řešit různé situace, vylepšovat si vybavení a hledat různé skryté předměty. Celou hru navíc protkává zajímavý příběh a sympatické postavy. Metal Gear Solid V můžete mít za směšných 100 Kč se slevou 80 %.

Metal Gear Solid V: Phantom Pain
Název hry

Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Datum vydání PS4

13. 10. 2016

Aktuální cena na PS Store

469 Kč

Vývojář

Konami Digital Entertainment

Žánry

Akce, Střílečka

Druhým tipem je hororová dobrodružná adventura The Evil Within 2. Tu můžete mít za 206 Kč se slevou 80 % a navíc si zkušební verzi můžete zahrát i zdarma. V hlavní roli je detektiv Sebastian Castellanos, který pro záchranu své dcery musí podniknout cestu až za hranice šílenství, nebezpečí a ďábelských nepřátel. Pokud se tedy rádi bojíte, tohle není vůbec špatná volba.

The Evil Within 2
Název hry

The Evil Within 2

Datum vydání PS4

13. 10. 2017

Aktuální cena na PS Store

1 029 Kč

Vývojář

Bethesda Softworks, Tango Gameworks

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Třetí hrou v našem přehledu je Soulcalibur VI v Deluxe Edici, která normálně stojí skoro 2700 Kč, ale nyní ji můžete mít za necelé 400 Kč se slevou 85 %. Jak asi tušíte, jedná se o bojovku ve stylu Mortal Kombat nebo Street Fighter, ale v trochu odlišném stylu, s různými zbraněmi, postavami a řadou herních modů. Takovou slevu bude těžké odmítnout ne?

SoulCalibur VI
Název hry

SoulCalibur VI

Datum vydání PS4

19. 10. 2018

Aktuální cena na PS Store

1 649 Kč

Vývojář

Bandai Namco Entertainment

Žánry

Akce, Bojová

Lost Judgment je ani ne rok stará hra, která si odnesla velmi dobrá hodnocení napříč herním světem a nyní je v zajímavé slevě za 725 Kč se slevou 50 %. V této dobrodružné akci budete jako soukromý detektiv vyšetřovat několik těžkých zločinů v Tokiu a Yokohamě, které ale z počátku vypadají poměrně podivně a hlavně hodně dokonale. Celé se to ale zkomplikuje a příběh rozvine cestu pomsty, spiknutí a mnoha dalšího. Nové způsoby boje umožní lépe se vypořádat s nepřáteli a detektivní část zase vylepší spousta nových schopností hlavního hrdiny. Jak se můžete podívat na graf v našem profilu hry, je to zatím nejvěší sleva, která v PS Store na Lost Judgment byla, takže pokud vás tenhle styl zajímá, tak do toho.

Lost Judgment
Název hry

Lost Judgment

Datum vydání PS4

24. 9. 2021

Datum vydání PS5

21. 9. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 299 Kč

Vývojář

Yakuza Studio

Žánry

Akce, RPG

Pokud jste fanoušky retro her a především série Castlevania, možná vás bude zajímat akce na titul Castlevania Anniversary Collection. Ten nabídne celou řadu klasických her do devadesátých let, které jsou lehce upraveny pro běh na moderních konzolích. Se slevou 75 % můžete mít celou kolekci za 132 Kč. Pokud vás zajímá, co všechno balíček obsahuje, čtěte následující seznam.

  • Castlevania

  • Castlevania II Simon's Quest

  • Castlevania III Dracula's Curse

  • Super Castlevania IV

  • Castlevania The Adventure

  • Castlevania II Belmont's Revenge

  • Castlevania Bloodlines

  • Kid Dracula (never released in English before)

  • History of Castlevania - Book of the Crescent Moon

Castlevania Anniversary Collection
Název hry

Castlevania Anniversary Collection

Datum vydání PS4

16. 5. 2019

Aktuální cena na PS Store

475 Kč

Posledním tipem je letitá klasika, kteoru už možná řada z vás má nebo hrála. Je to The Last Guardian, příběh malého chlapce, který se spřátelí s podivným obrovským ptákosavcem Tricem. Spolu musí překonat řadu překážet a logických hádanek a nakonec i jedno těžké rozdělení. Momentálně je hra v akci 60 % za cenu 368 Kč.

The Last Guardian
Název hry

The Last Guardian

Datum vydání PS4

7. 12. 2016

Aktuální cena na PS Store

829 Kč

Vývojář

Sony Interactive Entertainment, Team Ico, SIE Japan Studio

Žánry

Akce, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.