Godfall zamíří exkluzivně jen na novou generaci PlayStation | Novinky

Godfall zamíří exkluzivně jen na novou generaci PlayStation

  • 11. 4. 2020, 16:14

Postupně se začíná vynořovat více a více informací o hrách pro PlayStation 5. Chystaný a již dříve známý titul Godfall dokonce vůbec nevyjde pro PS4.

Tvůrci ze studia Counterplay Games oficiálně potvrdili v rámci preview v Oficiálním PlayStation Magazínu, že tato hra už je dělaná na míru právě nové generaci konzole od Sony. Zároveň s tím slibují hráčům úplně nový rozměr prožitku a pocitu z hraní, a to díky výkonnějšímu hardwaru a super rychlému SSD disku. V článku jsme se o hře dozvěděli i další střípky informací. Například bylo prozrazeno, že celá hra je inspirovaná a vychází z knižní série Archiv Bouřné záře od Brandona Sandersona. Takže prozatím alespoň takto tip na čtení, protože než si zahrajeme Godfall ještě patrně bude chvíli trvat. Na vývoji se podílí zkušený tým, v němž pracuje i několik ex členů Destiny 2. V Godfall nemá chybět například kooperační režim, na výběr budou různorodá povolání a široké možnosti upravitelnosti postav. Informace jsou to všechny prozatím hodně útržkové, ale určitě se hru vyplatí více sledovat, protože má velké ambice. S vydáním se počítá letos v zimě.

Godfall - Reveal Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.