God of War zabere na PS4 přes 100 giga místa, na PS5 méně | Novinky

God of War zabere na PS4 přes 100 giga místa, na PS5 méně

  • 21. 10. 2022, 10:57
  • Jaroslav Pazdera

I tak ale budete potřebovat dost volného prostoru na disku.

Twitterový účet PlayStation Game Size opět zveřejnil zajímavou informaci, tentokrát se týkající God of War Ragnarok. Ten bude mít podle nich na PlayStation 4 velikost skoro 120 GB (zajímavé, že v USA to bude "jen" 107 GB, zřejmě kvůli menšímu počtu jazyků). Díky lepší technologii komprese na PlayStation 5 tam bude velikost hry znatelně menší, i když 84 GB také není zrovna málo. Snad máte na dost malém disku konzole dostatek místa, protože pro instalaci bude zřejmě potřebovat ještě pár desítek giga navíc. Pokud ne, můžete zvážit přikoupení M.2 SSD disku do přídavného slotu, protože ceny kompatibilních médií klesly na docela rozumné úrovně.

Od 2. listopadu by pak měla být možnost hru začít do konzole stahovat, abyste mohli od 9. listopadu pohodně hrát. Recenze by se měly začít objevovat od 3. listopadu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.