God of War Ragnarok přesunut až na rok 2022 | Novinky

God of War Ragnarok přesunut až na rok 2022

  • 2. 6. 2021, 22:26
  • Jaroslav Pazdera

Tohle zpoždění bude hodně bolet.

Pokud jste se těšili, že jedna ze zásadních her pro letošní rok na PlayStation 5 bude God of War 2, máte smůlu. Sony ústy jednoho ze svých vedoucích Hermena Hulsta potvrdila, že hra je odložena na rok 2022. Podle něj vývoj začal o něco později a aby byla jistota, že hráčům bude dodána prvotřídní hra, chtějí dopřát studiu Santa Monica delší čas na vývoj. Současně jsme se dozvěděli, že hra nedorazí jen na PS5, ale užijí si ji i hráči předchozí generace.

Od vydání teaseru na další God of War v minulém roce jsme byli potěšení množstvím lásky naší komunity. Jsme neuvěřitelně vděční, že se tolik lidí těší na další kapitolu příběhu Kratose a Atrea. Zůstáváme zaměření na dodání hry maximální kvality zatímco musíme sledovat bezpečnost a zdraví našeho týmu, partnerů a rodin. S tímto v mysli jsme udělali rozhodnutí posunout vydání do roku 2022. Děkujeme všem za trvající podporu, máme v přípravě několik zásadních věcí, která se nemůžeme dočkat vám brzy ukázat.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.