God of War Ragnarok dostává velký update | Novinky

God of War Ragnarok dostává velký update

  • 5. 4. 2023, 18:45
  • Jaroslav Pazdera

New Game plus a další úpravy.

Skoro půl roku po vydání dostává God of War Ragnarok velký update a to jak na PlayStationu 4, tak PlayStationu 5. Jeho hlavním tahákem je režim New Game Plus, který umožňuje hru hrát znovu se získanými předměty a schopnostmi. Samozřejmě se zvyšuje obtížnost hry, ale na druhou stranu se můžete těšit na nové schopnosti a vyšší maximální úroveň. Samozřejmě ale zůstávají omezení způsobená postupem ve hře, kdy se skrze místa, která vyžadují například kopí, dostanete až to příběh dovolí.

Update také přidává nový set brnění Černý medvěd, nový štít a pár dalších předmětů. Upraveny byly také souboje s bosy, aby byly v NG+ správnou výzvou. Mimo tuhle hlavní úpravu byla vylepšena bojová aréna, přidány grafické filtry a pár dalších fines. Zadarmo zkrátka spousta muziku a stahovat můžete ihned.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.