Ghostwire: Tokyo ukazuje spoustu gameplaye a dalších informací | Videa

Ghostwire: Tokyo ukazuje spoustu gameplaye a dalších informací

  • 4. 2. 2022, 11:02
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z posledních her od Bethesdy, která dorazí na PlayStation 5 se představila v samostatném showcase.

Sony včera trochu narychlo spustila speciální showcase pro svou nadcházející paranormální akci Ghostwire: Tokyo. To je jedna z posledních her od Bethesdy, která se dostane na konzole PlayStation a tahle bude exkluzivní pro PlayStation 5 s časovou exkluzivitou oproti ostatním platformám. Dvacetiminutové video nabídne nejen pohled na nové pasáže gameplaye, ale také se dozvíme některé informace ze zákulisí vývoje a přípravy hry.

Ghostwire vypráví příběh hrdiny, který se ocitne ve městě, kde řada lidí naprosto zmizí a místo nich se objevují různí paranormální nepřátelé. Hlavní hrdina ale není bezbraný a dokáže s nimi bojovat. Musí se tedy vydat zjistit, co se stalo, kdo za to může a ideálně, jak to napravit. Ghostwire: Tokyo vychází 25. března pro PlayStation 5 a pokud si koupíte Digital Deluxe Edici, můžete hrát o tři dny dříve.

Ghostwire: Tokyo - February 2022 Official Showcase | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.