Ghostwire: Tokyo odloženo na začátek 2022 | Novinky

Ghostwire: Tokyo odloženo na začátek 2022

  • 13. 7. 2021, 22:39
  • Jaroslav Pazdera

Další odklad velké exkluzivní pecky.

Ghostwire: Tokyo je exkluzivní PS5 titul, který sice patří pod Bethesdu, která nově patří pod Microsoft, ale je součástí dřívější dohody a bude to jedna z posledních her tohoto studia pro konzoli od Sony. Původní datum vydání bylo v říjnu letošního roku, ale to už neplatí. Vývojáři z Tango Gameswork totiž na svém Twitteru oznámili, že hru odkládají na začátek roku 2022. Zařadí se tedy po bok celé řady her, které zkrátka letos nevyjdou. Důvodem je, podle oficiální vyjádření, snaha uchovat zaměstnance v bezpečí a zdraví v této turbulentní době.

Ghostwire: Tokyo se vydáte do zmíněného města, kde je většina populace mrtvá a pomocí nadpřirozených sil budete muset zjistit, co se děje a vypořádat se s tajemnými nepřáteli. Hra vyjde začátkem roku 2022 exkluzivně pro PlayStation 5 a můžete si ji připomenout pomocí dřívějšího traileru.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.