Ghost of Tsushima Director’s Cut vyjde v srpnu | Novinky

Ghost of Tsushima Director’s Cut vyjde v srpnu

  • 1. 7. 2021, 20:24
  • Jan Válek

Přijde plná podpora PS5, mnoho vylepšení i další obsah.

Zanedlouho tomu bude rok, co jsme se podívali do světa japonské Cušimy ve skvělé hře Ghost of Tsushima. A vypadá to, že letos v srpnu se k ní velmi rád znovu vrátím – v nové verzi Director’s Cut. Novinku oznámilo studio Sucker Punch společně se Sony a tato edice míří kromě PS4 právě také na next-gen konzoli. Tvůrci slibují dynamické 4k rozlišení při 60FPS, synchronizaci rtů pro japonský dabing i využití haptické odezvy na PlayStation 5.

Ghost of Tsushima Director's Cut - Announcement Trailer | PS5, PS4

Ani tím však výčet novinek nekončí – přibude totiž nový obsah v podobě ostrova Iki Island, který bude čekat na naše prozkoumání. Hra vyjde samostatně a update na ni bohužel nebude zdarma – pokud máte základní hru pro PS4, tak vás vyjde na 20 dolarů PS4 a dokonce 30 dolarů (cca. 650 Kč) bude stát upgrade na PS5 Director’s Cut edici.

Zpoplatnění je v tomto případě docela pochopitelné, protože v sobě obsahuje také obsahový přídavek. V něm se hlavní hrdina ocitne znovu v některých traumatických okamžicích z minulosti. Přislíbeny jsou nové postavy, prostředí, ale i brnění pro Jina a jeho koně, stejně tak další typy nepřátel, technik a mini her. Samozřejmostí budou i nové trofeje čekající na vaše získání. Vše si můžete prohlédnout v debutovém traileru výše.

Ghost of Tsushima Director’s Cut vychází pro PS4 i PS5 jako samostatná hra, případně placený upgrade, už 20. srpna.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.