Gameplay záběry z Nového Zélandu ve WRC 9 | Videa

Gameplay záběry z Nového Zélandu ve WRC 9

  • 30. 4. 2020, 16:47

WRC 9 FIA World Rally Cahmpionship bylo potvrzeno kromě PS4 také pro PS5 – na nové záběry z hraní se můžete podívat v tomto videu.

Opravdu oficiálně potvrzených her pro konzoli PS5 není příliš. Jednou z nich je ovšem již nyní další pokračování WRC s pořadovým číslem devět. Vydavatel Nacon (dříve Bigben Entertainment) totiž oficiálně odhalil tento další díl licencované hry z rally prostředí, a to právě ve verzích jak pro PS4, tak PS5. Verze pro aktuální konzoli PlayStation 4 má vyjít již 3. září, ta pro novou generaci bude teprve upřesněna a lze očekávat, že se stane před Vánoci jedním z launch titulů PS5. WRC 8 určitě nebylo špatnou hrou, přesto tvůrci pracují na vylepšení řady segmentů, i když přílišného množství konkrétních informací jsme se dočkali. WRC9 nás zavede do tří oblastí – Japonka, africké Keni a také na Nový Zéland, kam se právě můžete podívat na prvních gameplay záběrech. Není ovšem ani jasné z jaké verze přesně zveřejněný materiál pochází.

WRC 9 FIA World Rally Championship - New Zealand Gameplay Trailer | PS4, PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.