Gameplay přídavku Spider-Man do Avengers vypadá dobře, ale přináší i pochyby | Videa

Gameplay přídavku Spider-Man do Avengers vypadá dobře, ale přináší i pochyby

  • 23. 11. 2021, 20:30
  • Jaroslav Pazdera

Nejedná se o takové rozšíření, jako jsme možná (oprávněně) čekali.

Server IGN měl možnost si přímo vyzkoušet nový přídavek pro Avengers se Spider-Manem na vlastní ruce. Video, které bylo následně zveřejněno sice není přímo z jejich hraní, ale jedná se o oficiální prezentaci Crystal Dynamics, ale dojmy jsou reálné. Postava sama o sobě vypadá velmi dobře, do světa skvěle zapadá i když někteří hráči mají trochu problém, že se na svoje schopnosti Spider-Man celkem pomalu pohybuje a také chytání pavučinami není tak hladké jak ve Spider-Maních hrách. Jinak ale disponuje širokou plejádou schopností a vypadá jako trochu zjednodušený Black Panther.

Co je ale hodně nečekané a zřejmě nebudeme sami, kdo to chápal zcela jinak je, že přídavek neobsahuje žádné nové přídavné mise. Nebude to tedy nic jako nedávný Black Panther nebo první Hawkeye přídavek. Jediné, co postava může nabídnout, je zhruba 40 různých obleků a občasné vyprávění příběhu přes audiozáznamy s kreslenými informacemi. Ale to, že nedostaneme vůbec žádný nový příběh je hodně smutné a celý "přídavek" to hodně degraduje, i když je zdarma. Určitě nejsme sami, kdo z předchozích vyjádření jasně chápal, že Spider-Man má dostat stejný prostor, jako třeba Black Panther. Bohužel to tak není a tak majitelé PlayStation zas tak velkou výhodu oproti ostatním platformám nedostanou. Spider-Man jinak dorazí 30. listopadu a bude zcela zdarma.

Marvel's Avengers: Spider-Man Exclusive Hands-On Preview
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.