Gameplay a podrobnosti o next-gen verzi Zaklínače 3 | Videa

Gameplay a podrobnosti o next-gen verzi Zaklínače 3

  • 23. 11. 2022, 19:32
  • Jaroslav Pazdera

Těch úprav je opravdu hodně a pro majitele staré verze zdarma.

CD Projekt RED konečně přišel s pořádnou ukázkou next-gen verze Zaklínače 3. Ta by měla vyjít 14. prosince, což je už za chvíli a pro všechny vlastníky PS4 verze se bude jednat o bezplatný upgrade. Současně s videem jsem se dozvěděli řadu podrobností. Předně samozřejmě čekáme lepší grafickou stránku, údajně odpovídající nastavení Ultra na PC. Nová varianta herní kamery, trochu ve stylu God of War, možnost užít si 60 snímků za vteřinu nebo všechny možnosti ovladače DualSense. Potěší také možnost nastavit si velikost titulků, což byl občas na velkých televizích zásadní problém.

Vylepšení se ale dotkne také herních mechanik. Bude tu nové filtrování v rámci mapy, plynulejší ovládání rychlosti pohybu, vyvážení některých částí hry. Těšit se také můžeme na nové předměty a zbraně, nové skiny pro některé postavy a také konečně cross-save a cross-progression skrze všechny platformy. To zdaleka není všechno a CD Projekt navíc slibuje, že v nadcházejících týdnech přijdou další novinky.

The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition | Next-Gen Update Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.