From Software zřejmě pracuje na pokračování série Armored Core | Spekulace

From Software zřejmě pracuje na pokračování série Armored Core

  • 11. 1. 2022, 20:36
  • Jaroslav Pazdera

Informace o šestém díle unikly skrze firemní dotazník, takže to vypadá poměrně reálně.

Akční série Armored Core je jedna z her od FromSoftware, které trochu zapadly v toku dějin. Ostatně poslední hra ze série dorazila už před dlouhými devíti lety pro tehdejší konzoli PlayStation 3. Jednalo se o akční souboje z pohledu třetí osoby v mechanických oblecích se spoustou možností úprav a vylepšování.

Nyní se zdá, že by se herní značka mohla dočkat obnovení, protože uživatel Red Liquorice zveřejnil na serveru ResetEra spoustu informací, které údajně pochází z dotazníku pro zákazníky. Nejen, že tam je zmínka o hře, ale jsou tam i popisky klíčových prvků, nastínění příběhu a také rozmazané obrázky (jeden můžete vidět níže). V rámci dotazníku údajně bylo i třicetisekundové video včetně souboje s bosem. Informace o tom, že série není definitivně mrtvá se čas od času objevily, ale tahle vypadá hodně reálně. Prozatím musíme počkat, zda se něco oficiálně potvrdí, ale množství poměrně detailních informací naznačuje, že bychom se nového dílu mohli dočkat.

Zdroj: Bandai Namco Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.