Fortnite nabídne předplatné s řadou výhod | Novinky

Fortnite nabídne předplatné s řadou výhod

  • 24. 11. 2020, 22:00
  • Jaroslav Pazdera

Epic stále hledá možnosti, jak ze svého zlatého telete vyždímat ještě více.

Epic oznámil, že připravil pro fanoušky svého battle-royale titulu Fortnite nové předplatné nazvané Fortnite Crew. Od 2. prosince, tedy od druhé kapitoly páté sezóny, si budete moci službu předplatit za měsíční poplatek 12 euro (cca 330 Kč) a dostanete v jeho rámci nějaké ty bonusy navíc.

Vždy aktuální Battle Pass

Pokud si kupujete na každou sezónu battle-pass může to být pro vás zajímavé. V rámci předplatného totiž dostanete každý battle-pass automaticky.

Každý měsíc 1000 V-Bucks

Krom toho, že si v rámci battle-passu budete moci otevřít nějaké finance do hry sami, dostanete každý měsíc rovnou tisícovku navíc na vaše útraty.

Fortnite Crew: Playstation.blog

Nové oblečení každý měsíc

Každý měsíc obdržíte Fortnite Crew Pack, speciální balíček oblečení pro vaši postavu s minimálně jedním doplňkem - rogalem, krumpáčem nebo emotem. Pokud přestanete platit předplatné, věci vám zůstanou. V rámci prvního měsíce to bude balíček Empress of the Cosmos: Galaxia, kterou vidíte na obrázku výše. Další měsíční oblečky budou představeny vždy před koncem měsíce.

Předplatné bude zakoupitelné skrze in-game obchod nebo skrze nabídku battle passů a to od začátku druhé kapitoly páté sozóny, tedy od 2. prosince.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.