Fortnite brzy obdrží patch jako přípravu na příchod PS5 | Novinky

Fortnite brzy obdrží patch jako přípravu na příchod PS5

  • 2. 11. 2020, 20:51
  • Jaroslav Pazdera

I jedna z nejoblíbenějších battle royale her dostane update, aby mohla těžit z lepšího hardwaru konzole PS5.

Fortnite už sice není neotřesitelný král battle-royale her, zvlášť na PS4, ale i tak je to hodně hraná hra a tak určitě spousta hráčů čeká, zda bude mít update na PS5. Bude a dostane ho hned příští týden při spuštění prodejů nové konzole. Tato speciální nex-gen verze využije přednosti nového ovladače a samozřejmě silnějšího hardwaru.

Zdroj: Epic Games, Inc.

Můžete tak očekávat 60 fps při rozlišení 4K, zeleň bude reagovat na výbuchy a dočkáme se kvalitnějšího zpracování kouře a vody. Jistotou jsou také rychlejší loadingy do hry, díky rychlému disku, ale to není všechno. Hra bude podporovat i "Aktivity" tedy možnost vývojářů implementovat přímo do menu konzole odkaz na nějakou část hry. Díky tomu budete mocí z vašeho přehledu her skočit rovnou do zápasu, aniž byste vůbec viděli menu hry. Údajně tak budeme moci rovnou zapnout zápas pro jednoho, dva nebo čtyři hráče. Na tuhle funkci PS5 jsme fakt zvědaví.

Fortine pro PS5 bude k dispozici od 12. listopadu, společně se začátkem prodeje PS5 v USA a Japonsku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.