Firma Fanatec chystá oficiální volant ke Gran Turismo 7 | Novinky

Firma Fanatec chystá oficiální volant ke Gran Turismo 7

  • 14. 7. 2021, 20:30
  • Jan Válek

Můžeme se těšit kromě hry i na hardware s logem oblíbené značky.

Gran Turismo je synonymem pro závodní hry na PlayStation. A opravdoví fanoušci budou moci mít skutečně kompletní herní výbavičku s touto značkou. Nedávno přišlo nemilé oznámení, že se hry nedočkáme dříve než v roce 2022, nyní přichází jedna zajímavá a pozitivní novinka. Výrobce herních periferií Fanatec uzavřel partnerství s Polyphony Digital a PlayStation Studios, aby společně vyvinuli závodní hardware. Ten má využívat pokročilou force-feedback technologii a cílem je především co nejvíce zmenšit rozdíl v prožitku mezi herním simulátorem a závoděním ve skutečném světě.

Prozatím došlo k oznámení této spolupráce, i když ani jedna strana neukázala konkrétní chystané produkty. Už doposud má výrobce Fanatec nicméně zkušenost s výrobou setů pedálů, volantů a dalšího doplňkového hardwaru. Maximální kvalita a realistický dojem má být dosažený i díky spolupráci s předními firmami přímo z automotive průmyslu.

Uvidíme a jsme zvědaví, co z této nadějné kooperace vznikne. Očekáváme však zařízení a volant na hodně vysoké a profesionální úrovni, s čímž se také pojí cena, která patrně nebude úplně lidová.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.