FIFA a eFootball dostanou free-to-play konkurenci UFL | Videa

FIFA a eFootball dostanou free-to-play konkurenci UFL

  • 28. 1. 2022, 11:33
  • Jaroslav Pazdera

Vyvážené ligy i hráči, kterých bude přes 5000 a spoustu dalšího slibuje fotbalový nováček na poli fotbalových her.

Beloruská společnost Strikerz chce letos vypustit svůj free-to-play fotbalový simulátor, který by měl, dle jejich slov, být fair-play. Měl by nabídnou obdobu FIFA Ultimate Team a Division Rivals ve formě světové ligy, která má posvěcení přímo od FIFA a měla by spravedlivě rozdělovat týmy do lig a zápasů. Samozřejmě si ale budete moci zahrát i jen tak, případně v online hodnocených zápasech. Hra by měla nabídnout více jak 5000 licencovaných hráčů s odpovídajícími vlastnosti, které si budeme otvírat podle toho, jak hodně budeme hrát. Hráči by navíc měli jít i vylepšovat.

Ke spolupráci se přihlásila celá řada renomovaných týmů jako třeba West Ham United nebo Bayer Leverkusen a také hráčů v čele s Ronaldem, takže by se mělo jednat o projekt na úrovni. Samozřejmostí bude možnost zakoupit si battle pass, respektive zde nazvaný Team Pass, který vám postupně odemkne různý vylepšení jako dresy, stadiony nebo fanouškovské předměty. Dá se ale také očekávat nějaká forma mikrotransakcí a zvýhodnění platících hráčů, jinak by se hra nemohla nikdy zaplatit.

Datum vydání je někdy v letošním roce a UFL vyjde pro PlayStation 4 a 5. Prozatím se můžeme podívat na první trailer.

UFL - Exclusive Gameplay Reveal Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.