Far Cry 6 vyjde v říjnu, zhlédněte video s gameplay záběry | Videa

Far Cry 6 vyjde v říjnu, zhlédněte video s gameplay záběry

  • 29. 5. 2021, 07:55
  • Jan Válek

Ubisoft potvrdil snad finální datum vydání a k tomu ukazuje hodně záběrů ze hry.

Nové pokračování této střílečky z pohledu první osoby slibuje celou nej v rámci série. Na oficiálně prezentovaných gameplay záběrech se můžete podívat detailněji na celou řadu aspektů. Například prezentovaný otevřený svět jak je vidět bude obsahovat celou řadu městeček, džunglí a zajímavých zákoutí. Cestovat po něm půjde několika způsoby – na koni, tajnými cestami partyzánských bojovníků, vozidly a nebo zrychleně přes kontrolní stanoviště Antona Castilla.

Abychom při běžném cestování co nejvíce splynuli v davu, tak budeme muset schovávat zbraně, těšit se můžete i na podplácení či sabotáže v rámci obsazování základen. Do velké míry bychom měli mít svobodu a volnost v rozhodování mezi akčním postupem a naopak tichou partyzánskou taktikou. Trailer ukazuje detailně i souboje a využití prostředí v rámci snahy o získání výhody nad protivníky.

Kromě hlavního gameplay traileru si můžete pustit i následující nové video. V rámci této série trailerů nám budou představování protagonisti Far Cry 6 a začíná se Dani Rojas. Hráči si budou moci zvolit, jestli bude ženského nebo mužského pohlaví.

Far Cry 6 vyjde ve verzích pro PS5, PS4 a další platformy nakonec po odsunutí snad finálně 7. října letošního roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.