Far Cry 6 představuje nové DLC a nabízí víkend na zkoušku zdarma | Novinky

Far Cry 6 představuje nové DLC a nabízí víkend na zkoušku zdarma

  • 24. 3. 2022, 20:58
  • Jaroslav Pazdera

Hra nově nabídne propojení s hororovou ikonou Stranger Things.

Far Cry 6 je na světě už více jak rok a i když to nebyl totální hit, stále je to zábavná open-world akce. Pokud jste ji nehráli, můžete to napravit během tohoto víkendu, protože až do nedělej si můžete zkušební verzi stáhnout a zahrát zdarma. Navíc pokud se vám hra zalíbí, můžete využít slevy 50% a pokračovat tam, kde jste skončili.

Zdroj: Ubisoft

Ubisoft navíc na své hře stále pracuje a nejnovější zdarma dostupný doplněk nabídne propojení s netflixovskou hororovou akcí Stranger Things. Ve hře se to projeví jako sada nových misí, ve kterých nemůžete používat zbraně a budete se muset spoléhat čistě na stealth postup. Pátrat budete mimo jiné po zmizelých Yaranech a pejskovi Chorizovi. Za splnění misí se navíc můžete těšit na zajímavé odměny. Jak takové propojení vypadá se můžete podívat na videu serveru IGN, který měl možnost si vše vyzkoušet.

Far Cry 6 x Stranger Things: The Vanishing - The First 10 Minutes of Gameplay
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.