Far Cry 6 dostane bohatý obsah po vydání | Videa

Far Cry 6 dostane bohatý obsah po vydání

  • 12. 9. 2021, 22:46
  • Jaroslav Pazdera

Dorazí i známé filmové hvězdy a značky. A samozřejmě battle-pass.

Dnes je u her zcela běžné, že jejím vydáním zdaleka podpora hráčů nekončí. Nejinak tomu bude i u Far Cry 6, která samozřejmě nabídne placený battle-pass, ale i obsah zcela zdarma. Battle-pass se dá koupit jako součást některé vyšší edice, ale také ho můžete koupit samostatně za cca 1000 Kč. Jeho vlastnictví vás oprávní stáhnout si tři DLC, která dorazí v listopadu, lednu a březnu. V nich si budete moci zahrát za některé legendární záporáky ze série Far Cry - Pagana Mina, Josepha Seeda a Vaase. Jako bonus navíc dostanete přístup k Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition a někerým tematickým doplňkům do hlavní hry.

Ale ani pokud se vám nechce platit, nebudete o nějaký ten obsah ochuzeni. Budou tu různé týdenní mise a výzvy spočívající v lovení spojenců hlavního diktátora. Dále to bude šest speciálních misí se speciálními herními mechanikami. A v neposlední řadě to budou tři mise, které Far Cry propojí se zajímavými osobami nebo značkami. Dočkáme se tak přítomnosti herce Danny Treja (zahradník z reklamy Mountfieldu), dorazí Rambo a podíváme se i do Stranger Things.

Je vidět, že Ubisoft chce Far Cry 6 skutečně nacpat obsahem a pokud se hra povede, rozhodně to budeme pozitivně kvitovat.

Far Cry 6 - Post Launch Overview Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.