Fall Guys konečně dostanou režim tvorby vlastních kol | DLC

Fall Guys konečně dostanou režim tvorby vlastních kol

  • 3. 5. 2023, 11:46
  • Jaroslav Pazdera

Začátek května bude pro Fall Guys hodně zajímavý.

Fall Guys dostanou 10. května update, který přinese to, po čem hráči volají prakticky od začátku. Je to Creative mód, který umožní tvořit vlastní překážkové dráhy, sdílet je s ostatními a naopak hrát ty jejich. K dispozici bude jednoduchá sada editačních nástrojů a v podstatě stačí, když vaše kolo bude mít začátek a konec. Podmínkou samozřejmě je, jako například v Super Mario Maker, že vytvořené kolo musíte sami dokončit a ukázat tak, že je skutečně hratelné. Poté dostanete k dispozici kód, po kterým ho můžete sdílet s ostatními. Sami tvůrci plánují dělat žebříčky nejzajímavějších a nejlepších kol. Jak bude samotná tvorba vypadat se můžete podívat v oficiálním videu.

Mimo zmíněného nástroje se samozřejmě můžeme těšit na řadu oficiálních kol, řadu kostýmů a různé další doplňky. Vše dohromady by mohla být slušná živá voda pro hru, která se stále velmi obstojně hraje, je zdarma a autoři na ní stále pracují.

Fall Guys Creative Construction Announcement
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.