F1 22 vyjde 1. července, jaké přinese novinky? | Novinky

F1 22 vyjde 1. července, jaké přinese novinky?

  • 22. 4. 2022, 07:00
  • Jan Válek

EA Sports a Codemaster oficiálně oznamují nový ročník formulí.

Nové ročníky pravidelně vycházejících her jsou vždy spíše formalitou a nikdo si asi nesedne za zadek údivem nad oznámením letošních závodů F1 s oficiální licencí. Speciálně když vyjdou pod hlavičkou EA Sports, které koupilo jejich tvůrce a původního vydavatele Codemasters. Letošní F1 22 (pozor změna, ročník už jen dvěma číslicemi, nikoli čtyřmi jako bývalo zvykem) se dostane na PS4, PS5 a další platformy 1. července 2022.

F1® 22 | Announce Trailer

Prozatím byly novinky prezentovány spíše jen telegraficky bez úplných detailů. Máme se těšit na kompletně přepracovanou podobu zastávek v boxech i na novou fukci F1 Life zapracovanou napříč celou hrou. Pomocí ní si budeme za úspěchy a získávané zkušenosti odemykat nový obsah v podobě oblečení, doplňků a super aut. Vrátí se pak osvědčená klasika jako režim MyTeam, klasická kariéra i lokální split-screen multiplayer, soutěž F2 či online hraní. Stále se má kromě zarytých fanoušků myslet i na nováčky a tím usnadní hraní adaptativní umělá inteligence, která se bude učit a přizpůsobovat dovednostem během jednotlivých závodů.

Zdroj: EA SPORTS

F1 22 bude také nově přímo podporovat virtuální realitu, nicméně to se netýká platformy PlayStation, ale jen PC, Oculus Rift a HTC Vive. Fanoušci se jinak prozatím musí nechat navnadit alespoň trailerem s oznámením a na další detaily si ještě nějakou chvíli počkat. Tak tedy na viděnou na virtuálním okruhu první prázdninový den.

Zdroj: EA SPORTS
Zdroj: EA SPORTS
Zdroj: EA SPORTS
Zdroj: EA SPORTS
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.