Exoprimal – nová týmová online hra od Capcomu, vyjde v roce 2023 | Novinky

Exoprimal – nová týmová online hra od Capcomu, vyjde v roce 2023

  • 10. 3. 2022, 08:00
  • Jan Válek

V rámci středečního State of Play oznámilo Sony společně s Capcomem novou hru Exoprimal.

První okamžiky březnového State of Play tentokrát patřily vydavateli Capcom, který úvodním odhalujícím trailerem představil světu zbrusu novou značku. Exoprimal vyjde v příštím roce stále ještě jak na PS4, tak samozřejmě na PlayStation 5 a oblékneme v něm exo-obleky, čímž se staneme bojovníky Exofighters a musíme čelit hordám dinosaurů.

Exoprimal - State of Play March 2022 Reveal Trailer | PS5, PS4

Příběh hry bude zasazen do budoucnosti roku 2043, kdy celí svět celí této dinosauří invazi. Jak se najednou dostali na planetu Zemi? Inu, doslova padají z nebe skrz zvláštní portály. Všechny možné druhy prehistorických predátorů ji chtějí ovládnout a různě specializovaní Exofighteři musí využít svých předností, aby je rozsekali na kousky.

Lákavě zní především kooperační hraní, tak uvidíme, jak se vše podaří zábavně zpracovat po herní stránce. Dozvědět se to máme v roce 2023, kdy je plánované vydání Exoprimal.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.