Elder Scrolls Online je nyní deset dní zdarma a v červnu bude next-gen | Novinky

Elder Scrolls Online je nyní deset dní zdarma a v červnu bude next-gen

  • 2. 4. 2021, 11:18
  • Jaroslav Pazdera

Nejlepší příležitost přes svátky vyzkoušet zajímavé MMO.

Až do 13. dubna si můžete vyzkoušet základní hru Elder Scrolls Online společně s rozšířením Morrowind. Nováčci si mohou vybrat jednu ze čtyř herních tříd a vydat se do 23 různých herních zón. Pokud by se vám náhodou hra zalíbila, můžete si plnou verzi koupit za akční cenu (viz aktuální nabídka níže) a vás postup už vám zůstane. Navíc se budete moci dostat do dalších oblastí, která byla přidána jako DLC. Šikovná věc je, že pokud hru budete jen zkoušet, můžete se přesunout rovnou do posledního DLC Flames of Ambition a vyzkoušet, co je nového. Případně postupovat tak, jak hra postupně šla, to je na vás.

Nabídka PS Store

Pokud se nakonec přeci jen rozhodnete hrát, možná by vás mohla zajímat next-gen verze, která je plánována na červen a upgrade bude samozřejmě zdarma. Díky silnějšímu hardwaru bychom se měli dočkat detailnějších textur, lepšího stínování a nasvícení a celá hra by měla být zkrátka "vymazlená". Plánované rozdíly můžete vidět na oficiálním představovacím videu.

The Elder Scrolls Online - Console Enhanced Preview | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.