Elden Ring zřejmě až v druhé polovině 2022 | Spekulace

Elden Ring zřejmě až v druhé polovině 2022

  • 3. 5. 2021, 18:10
  • Jaroslav Pazdera

... a možná ještě později.

Elden Ring je nadále jedna z nejočekávanějších her a i nadále se ho asi nedočkáme. Jak se navíc podle nejnovějších informací zdá, bude to trvat možná pěkně dlouho. Jak si všiml server VG247 tak mateřská společnost From Software, Kadokawa Corp., vydala zprávu, která zpracovává výhled na příští fiskální rok. Ten trvá do konce března 2022 a podle ní společnost neočekává žádný zásadní příjem z herní divize, naopak různé ztráty. A psali by tam to samé, pokud by očekávali vydání velké pecky jakou má být Elden Ring? Asi ne. Z toho se dá usuzovat, že hra vyjde někdy od dubna 2022 dále, dokonce možná až v roce 2023. To by znamenalo, že od vydání jsme ještě dál, než jsme si mysleli. Na druhou stranu je hra aspoň ve zprávě zmíněna, což znamená, že má pro mateřskou společnost velký význam a nebude to je něco druhořadého.

Aktualizováno 4.5.: Video nakonec vůbec nepatří k Elden Ring, ale jedná se o umělecké video hodně inspirované sérií Dark Souls.

Původní zpráva: Současně na internet uniklo šestisekundové video, které vypadá na další část z traileru právě na Elden Ring. Někteří spekulují, že by se mohlo jednat o intro arény s bosem, ale z následujícího nekvalitního záběru se to moc poznat nedá.

New leaked footage for Elden ring?
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.