Elden Ring by měl být brzy ukázán světu | Novinky

Elden Ring by měl být brzy ukázán světu

  • 1. 3. 2021, 16:46
  • Jaroslav Pazdera

Aspoň tak hovoří poslední spekulace zasvěcených osob a také informace o uniklé části traileru.

Elden Ring je dlouho očekávané akční RPG od FromSoftware. Mělo by se jednat o základní hratelnost Dark Souls, ale naroubovanou na otevřený svět spojený z několika království s různými nepřáteli, vzhledem i prostředím. Příběhové pozadí navíc napsal George R.R. Martin, tvůrce oblíbené Hry o trůny, takže záruka kvality by tu byla. Hra byla oznámena už docela dávno a v roce 2020 dokonce získala cenu na The Game Awards jako nejočekávanější titul. Od té doby jsme ale neviděli prakticky nic a ani nevíme, kdy by se hra měla objevit. Spekulace posledních dní ale naznačují, že novinky by měly dorazit poměrně brzy a jako poslední o tom hovořil novinář Bloombergu Jason Schreier na svém Twitteru. Tam napsal, že hra byla poměrně dost odložena, ale že má poměrně velké důkazy, že relativně brzy bychom se měli něčeho dočkat.

O víkendu se navíc objevila informace, že utekl trailer. Ten momentálně není nikde k vidění a je zakázáno ho sdílet z logických důvodů, ale minimálně třeba VGC tvrdí, že ho viděli a že se pohybuje po uzavřených skupinách. Jason Schreier jeho existenci potvrdil, ale podle něj se jedná o velmi krátkou ukázku z celého traileru, je natočena z divného úhlu a v mizerné kvalitě. Navíc tam není žádná informace směrem k datu vydání.

Elden Ring je jinak plánován pro PlayStation 4. O PlayStation 5 verzi zatím ani slovo.

Uniklé záběry z Elden Ring, které jsem viděl, jsou rozmazané, natočené z úhlu a je to jen část traileru, takže si myslím že není špatný nápad počkat až na reálný trailer.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.