EA oznamuje moderní vybíjenou v Knockout City | Videa

EA oznamuje moderní vybíjenou v Knockout City

  • 18. 2. 2021, 10:52
  • Jaroslav Pazdera

Pokud vám nějaká sportovní hra na konzolích chyběla a doteď jste to nevěděli, je to vybíjená, aspoň podle EA.

EA oznámili velmi originální hru Knockout City, která vyjde v rámci EA Originals. Jedná se o herní variaci na klasickou vybíjenou, ale samozřejmě přenesenou do moderního hávu s výbuchy, souboji a spoustou dalšího. Námět bude samozřejmě týmově zaměřená multiplayerová hra, kde se utkají dva týmy a to, kdo zůstane poslední. Základem je samozřejmě házení míčem po nepříteli, ale hra skýtá i další herní mechaniky, různé schopnosti, které můžou utkání ovlivnit a samozřejmě spoustu možností, jak si personalizovat svou postavičku. Pokud například nemáte míč, není nic snadnějšího než se sbalit do míče sami a nechat kolegu, aby vás použil na nepřítele. Arény by měly být velmi členité, umožnit skákat po střechách, přes překážky a využívat okolního prostředí. Ostatně se podívejte na trailer, který ukazuje část hratelnosti.

Knockout City: Official Reveal Trailer

Hra by měla stát 20 dolarů a údajně by měla existovat nějaká demoverze nebo možnost si hru zdarma prvně vyzkoušet. Prozatím je plánovaná uzavřená betaverze, do které se také můžete přihlásit, ale bohužel poběží pouze na PC. Knockout City vyjde jen v PS4 verzi, nicméně na PS5 by v rámci režimu zpětné kompatibility měla nabídnou některá technická vylepšení. Hra vyjde 21. května letošního roku a bude podporovat cross-play mezi všemi platformami.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.