EA omylem prozradila herní módy pro mistrovství světa ve FIFA 23 | Novinky

EA omylem prozradila herní módy pro mistrovství světa ve FIFA 23

  • 14. 10. 2022, 08:54
  • Jaroslav Pazdera

Na PlayStationu se omylem objevil oficiální doplněk dříve než měl.

EA už dříve slibovala, že pro nadcházející mistrovství světa dorazí také speciální herní módy do FIFA 23, které umožní užít si turnaj na vlastní kůži. Na PlayStationu 5 je ale prozradili trochu dříve, než měli v plánu a jelikož lidé jsou rychlí, povedlo se udělat snímky dříve, než bylo DLC staženo. Podle toho, co tedy víme, budou čtyři herní režimy: FIFA World Cup Live, FIFA World Cup Kick-Off, Online Tournament a FIFA World Cup 2022. Také bude možné hrát za 48 národních týmů.

Mody byly sice zatím staženy, ale protože mistrovství začíná už v listopadu v Kataru, měly by být vydány velmi brzy, aby se svezly na vlně zájmu o tento fotbalový svátek. Jaké bude reálné mistrovství se můžeme zatím jen domnívat, protože od začátku je kolem něj spousta kontroverze a evidetně i spousta peněz. Jinak by se asi neodehrávalo v Kataru. Ve FIFA 23 by to ale mohlo být zajímavé zpestření a nový zážitek.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.