Dying Light ode dneška nabízí skoro všechna DLC zcela zdarma | Novinky

Dying Light ode dneška nabízí skoro všechna DLC zcela zdarma

  • 5. 5. 2022, 16:12
  • Jaroslav Pazdera

Techland upgraduje všechny základní verze na rozšířené.

Pokud vlastníte původní Dying Light, má pro vás Techland docela příjemné překvapení. Počítaje dneškem budou všechny verze, jak digitální, tak fyzické, převedeny na rozšířené edice. Jediné, co musíte udělat je, že musíte vstoupit do menu, najít DLC a všechny, co jsou zdarma si přidat do své hry. Zdarma tak dostanete poměrně rozlehlé a dobré rozšíření The Following a k tomu The Bozak Horde, Cash Test Skin Pack, Ultimate Survivor Bundle a Cuisine and Cargo. Jediné DLC, které není zdarma dostupné je Hellraid. Ten se dá stále koupit za cca 270 Kč.

Dying Light je i dneska po letech velmi povedená hra, která navíc nedávno dostala PS5 patch, který nabídne jak režim performance se 60 fps a full HD rozlišení, Balanced se 60 fps a QHD rozlišení a režim Quality s plným 4K a 30 fps. Můžete si tak třeba vyzkoušet, jeslti vás podobný žánr baví a rovnou pak navázat nedávno vydanou dvojkou.

Dying Light 2 Stay Human
Název hry

Dying Light 2 Stay Human

Datum vydání

4. 2. 2022

Aktuální cena na PS Store

825 Kč

Vývojář

Techland

Žánry

Akce, Dobrodružná, RPG

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.