Dying Light 2 nabídne stovky různých předmětů, které můžete použít | Novinky

Dying Light 2 nabídne stovky různých předmětů, které můžete použít

  • 3. 1. 2022, 23:01
  • Jaroslav Pazdera

Skládání správného outfitu bude zřejmě hodně podstatná část hry. Správní zombík přece nevyleze na světlo v nepadnoucí sestavě.

Druhý díl skvělé městské zombie parkour akce Dying Light snad konečně dorazí za měsíc, takže se dá čekat, že nás Techland bude zásobovat spoustou nových informací. Ta aktuální naznačuje, že ve hře bude skutečně co používat, protože bychom měli narazit na více než 500 různých předmětů, které půjdou obléknout, nebo použít. To už dělá slušné množství kombinací vaší výbavy, kterou si vezmete do akce. Dá se samozřejmě očekávat, že každý předmět bude mít svoje specifické vlastnosti a jejich vhodná kombinace bude základní kámen úspěchu. Jak se to bude dařit se dozvíme už 4. února a připomeňme, že Dying Light 2 to po letech odkladů nebude mít vůbec jednoduché, protože vyjde v období, kdy dorazí třeba obří Horizon Forbidden West, nebo soulsovské RPG Elden Ring. Věříme ale, že si svoje fanoušky najde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.