Dvacet minut hry z Elden Ring ukazuje nádherný svět | Videa

Dvacet minut hry z Elden Ring ukazuje nádherný svět

  • 5. 11. 2021, 00:05
  • Jaroslav Pazdera

Krom videa známe i detaily o sběratelských edicích.

FromSoftware ukázal gameplay ze své připravované akce Elden Ring. Na zhruba čtvrthodince záběrů můžeme vidět kompletní mapu, několik soubojů a také nádherné pohledy do herního světa. Je třeba uznat, že hra vypadá opravdu nádherně a nemůžeme se dočkat, až ji budeme mít na disku. Pokud vydržíte celou dobu sledovat, můžete se podívat do rozvalin hradů, podzemních lokací, ale také zahlédnout draka nebo souboje s různými nepřáteli. Ostatně například podzemí a katakomby by měly být podstatnou částí celé hry a budou to místa, kam se bude chodit pro odměny a poklady. Elden Ring už se dá předobjednat na PS Store za 1849 Kč za standardní edici. Deluxe edice navíc nabídne digitální artbook, soundtrack a několik předmětů do hry.

ELDEN RING - Gameplay Preview

Pokud se nespokojíte se základní digitální edicí, můžete sáhnout po sběratelské Collector's edici. Ta nabídne mimo základní hry také devítipalcovou figurku Malenie, soundtrack, steelbook a čtyřicetistránkový arbook. Pokud i to je pro vás málo, můžete sáhnout po Premium Collector's edici, která mimo to všechno co předchozí nabídne ještě repliku helmy Malenie v měřítku 1:1, takže si ji klidně při hraní můžete nasadit na hlavu (což zřejmě udělají všichni streameři). Zajímavé je, že ani jedna edice neobsahuje žádný seasson pass, takže by se hry mohly držet klasického stylu Dark Souls, tedy jedno nebo více klasických DLC. Elden Ring by měl vyjít v únoru příštího roku a budou to těžké měsíce čekání.

Zdroj: Bandai Namco Entertainment
Zdroj: Bandai Namco Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.