DualSense ovladač by mohl vydržet o polovinu déle než DualShock | Spekulace

DualSense ovladač by mohl vydržet o polovinu déle než DualShock

  • 12. 8. 2020, 15:21
  • Martin Nejedlý

Uniklé obrázky ukazují, že baterie nového ovladače bude mnohem větší než ta stávající.

Podle obrázku, který se objevil na sociální síti Twitter a na Redditu, by měl mít nový ovladač DualSense baterii o kapacitě 1560mA. To je o zhruba 50% více, než má současný DualShock ovladač a tím pádem se dá usuzovat, že výdrž bude o dost větší. Samozřejmě je třeba vzít v potaz, že DualSense bude potřebovat pohánět daleko více technologií, ze kterých jmenujme především haptickou odezvu a adaptivní triggery, kde také bude muset být motorek. Podle neověřených zpráv se hovoří o tom, že výdrž nového ovladače by i tak měla být o 3 až 4 hodiny delší, což vůbec není špatné.

Sony nám neustále slibuje, že brzy se dozvíme nové informace o hardware, ale zatím je ticho po pěšině. Nevíme vůbec podrobnosti, datum vydání, předobjednávek, ani další podstatné informace. Snad v tomto směru bude září bohatší. Hardware je už evidentně u společností třetích stran, odkud pochází i uniklý obrázek, takže se něco děje.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.