Druhé demo RE8: Village bude obsahovat část finální hry | Novinky

Druhé demo RE8: Village bude obsahovat část finální hry

  • 19. 3. 2021, 14:40
  • Jaroslav Pazdera

Na rozdíl od prvního ukázkového dema Maiden, se tentokrát i něco dozvíme.

První demoverze, nazvaná Maiden, vyšla už před delší dobou a vůbec nebyla špatná. Byť se netýkala samotného příběhu, měla vlastně takový lehký svůj, pár hádanek, výbornou atmosféru a ukázala, že hra je po technické stránce připravena. Ostatně to byl i cíl demoverze, která měla být víceméně technickou betaverzí a ukázat možnosti nového enginu.

Už dříve jsme se ale dozvěděli, že to nebude jediná demoverze a ta druhá, která by měla přijít celkem brzy, už bude obsahovat část samotné hry. Jak prozradil manažer LimitedRunGames Alex Aniel na Twitteru, tak druhé demo už bude zasazeno přímo do samotné hry a měli bychom ochutnat část ze začátku, potkat také nějaké nepřátele a hlavně by mělo být trochu delší. Současně jsou také přislíbené další online akce jak pro Village, tak pro 25. výročí značky, ale zatím není upřesněno kdy.

Resident Evil Village vyjde pro PS5 i PS4 7. května.

Capcom také potvrdil ve Famitsu, že další RE Village demo po Maiden nabídne část finální hry, ne jako Maiden, které bylo čistě vizuální ukázkou a mělo být pouze technickou prezentací.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.