Dragon Age 4 vyjde nejdříve koncem příštího roku | Spekulace

Dragon Age 4 vyjde nejdříve koncem příštího roku

  • 18. 2. 2022, 19:28
  • Jaroslav Pazdera

Vývoj jde údajně dobře, ale je zdlouhavý.

Redaktor serveru Venture Beat Jeff Grubb se ve svém audioblogu rozhovořil o situaci Dragon Age 4. To je údajně ve velmi dobrém stavu a práce pokračují dobře, nějaký restart vývoje není na pořadu dne i když některé spekulace mluvily o opaku. I tak ale nečekejme, že titul vyjde letos, protože vydání bude prý údajně nejdříve za 18 měsíců, což by napovídalo druhé polovině roku 2023, možná předvánoční sezóně. Počítejme tedy s vydáním ve čtvrtém čtvrtletí roku 2023.

Mimo to jsme se dozvěděli, že narozdíl od Mass Effectu EA a BioWare neplánují připravit remasterovanou edici prvních tří dílů. Hry údajně nejsou tak dobře propojeny, jako v případě zmíněné RPG série, takže to nemá smysl. Řada hráčů by určitě měla rozdílný názor, ale to na tom asi nic nezmění.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.