Dragon Age 4 by mohlo vyjít v roce 2023 | Spekulace

Dragon Age 4 by mohlo vyjít v roce 2023

  • 23. 7. 2021, 16:46
  • Jan Válek

Máme tady další spekulace a náznaky termínu vydání očekávaného RPG slavné značky.

Není tomu tak dlouho co byla virtuální herní akce Electronic Arts. Mnozí fanoušci včetně nás už čekali, že se dozvíme něco konkrétního o Dragon Age 4. Čekali jsme marně. Místo toho byl na EA Play Live 2021 představen remake Dead Space, ale jinak byla celá akce na velká a zvučná jména poněkud chudá. Objevují se však nové spekulace, přišel s nimi Jeff Grubb na svém blogu GamesBeat.

Zdroj údaje velmi blízko napojený vývojářskému týmu tvrdí, že Dragon Age 4 míří na vydání v roce 2023. Mluvčí EA nechtěl tuto informaci nijak komentovat a prozatím neoznámili žádné oficiální plány na vydání. Grubb dále potvrdil, že toto nové pokračování se bude opět vracet k ryze singleplayerovému konceptu, kdy chce nabídnout zajímavý příběh a hutnou hratelnost v režimu pro jednoho hráče. Neznamená to, že by hra nemohla obsahovat i nějaký online režim, ale ten by měl být případně oddělený. Nicméně je z toho všeho skoro jisté, že v nejbližší době ještě oficiální detaily o Dragon Age 4 nepřijdou. Vydání v roce 2023 je stále vcelku vzdálené a marketingová propagace patrně začne až ve fázi kdy se vývoj hry bude blížit svému konci.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.