Dorazí Battlefield 6 pouze na PlayStation 5? | Spekulace

Dorazí Battlefield 6 pouze na PlayStation 5?

  • 17. 4. 2021, 14:29
  • Jaroslav Pazdera

Jeden ze známých insiderů něco tuší a současně trochu spekuluje. Ale smysl by to dávalo.

Známý insider Tom Henderson, který už má za sebou několik velmi přesných odhadů ohledně GTA 6 nebo právě Battlefield 6 tentokrát spekuluje o tom, že je možné aby Battlefield 6 nedorazil na starou generaci konzolí (tedy PS4 a Xbox One). Myslí si to dle toho, že zatím o verzi pro tyto konzole nezaslechl ani slovo a sám odhaduje, že to tak skutečně bude. Důvodů je podle něj několik, ale tím hlavním bude, že hra vyjde v rámci Xbox Game Pass ihned v den vydání (jako nedávnou Outriders), aby se okamžitě naplnila co nejvíce hráči. Nasvědčovalo by tomu i dřívější vyjádření DICE, který trochu tajemně prohlásili že "zaměřují se na nové inovace, které umožní nová generace obou platforem".

Všechno je to zatím na úrovni spekulace a až čas ukáže, jak to ve skutečnosti bude. Battlefield 6 má vyjít ještě během letošního roku, takže uvidíme.

Z dalších zpráv jsem zatím neslyšel nic konkrétního, že by Battlefield 6 měl dorazit i na starou generaci konzolí. Teorie - naznačuje mi to, že nedorazí a největším důvodem bude, že hra dorazí na Xbox Game Pass hned v první den aby narostly počty hráčů.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.