Dohrát Dying Light 2 Stay Human údajně zabere přes 500 hodin | Novinky

Dohrát Dying Light 2 Stay Human údajně zabere přes 500 hodin

  • 10. 1. 2022, 00:04
  • Jaroslav Pazdera

Techland to nejdříve trochu přehnal, pak musel svoje údaje trochu korigovat. Mimo to nám ukázali také vývojové stromy pro schopnosti.

Studio Techland, které stojí za vývojem Dying Light 2, se na Twitteru trochu rozvášnilo a zveřejnilo informaci, že dohrát hru zabere více jak 500 hodin. To je trochu brutální číslo a je to tak pětinásobek dohrání zaklínače. Logicky se začalo řešit, nakolik je to reálné a studio poté muselo svůj text trochu korigovat. 500 hodin by mělo údajně zabrat zkompletovat hru na sto procent, vysbírat naprosto všechno a projít každé políčko mapy. Mimo to to znamená také dohrát všechny konce hry a je otázka, jak velkou část hry budete muset hrát pro jiný konec znovu. I tak by ale měla běžná hra trvat klidně sto hodin, což je stále moc hezké číslo. Berme to tedy jako marketingovou vějičku, nebo herní zajímavost.

Twitter: DyingLightGame

Krom oslňování hráčů obřím číslem hratelnosti představil také Techland stromy schopností pro souboje a parkour, což budou dvě hlavní náplně hry. Na videu je možné vidět několik zajímavých schopností, jako je třeba perfektní uhnutí, rychlé sražení, dlouhé skoky, přeskakování překážek, vylézání zdí a spoustu dalších zajímavých.

Dying Light 2 vyjde 4. února, tedy za necelý měsíc a 13. ledna se můžeme těšit na finální představovací epizodu.

Dying Light 2 Stay Human Skill Trees Reveal
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.