Do jakých lokací nás zavede Hitman 3? | Novinky

Do jakých lokací nás zavede Hitman 3?

  • 11. 1. 2021, 19:59
  • Martin Nejedlý

Třetí Hitman je největším lákadlem z lednové herní nabídky, kam všude se podíváme?

Vývojářské studio IO Interactive nyní kompletně odhalilo všech šest lokací, takže už víme, že se Agent 47 v tomto novém pokračování podívá celkem na tři různé kontinenty. Nemusíte se bát žádných spoilerů ani odhalení příběhu hry, jen si zhruba představíme jednotlivá místa.

Cesta začne za devět dnů v Dubaji, hned první míse je nám dlouho známá prakticky ze všech trailerů na Hitman 3. Horní část nejvyšší budovy světa působí famózně a dostat se půjde i přímo na střechu.

Zdroj: Square Enix

Potom už nás čeká přesun do Evropy, konkrétně britského Dartmooru. Tady pro nás tvůrci chystají možnost volby a odlišných cílů podle našeho rozhodnutí.

Zdroj: Square Enix

Třetí lokací v Hitman 3 bude německý Berlín, konkrétně klub Hölle nacházející se uvnitř budovy staré jaderné elektrárny. Tudíž drsné undergroundové prostředí zasazené hluboko v lesích bez civilizace.

Zdroj: Square Enix

Opět změna a pestrobarevná světla, přesně taková bude lokalita čínského města Čcchung-čching. Opravdové velkoměsto plné lidí a života, které však skrývá nejedno tajemství.

Zdroj: Square Enix

Zbývající dvě herní lokace byly představeny vůbec poprvé právě dnes. První z nich je zasazena do hornaté oblasti Mendoza v Argentině. Skromné venkovské vinice ale také musí skrývat mnoho drsného, jinak by zde neměl Agent 47 ani co pohledávat. Pohled je to ovšem nádherný, posuďte sami:

Zdroj: Square Enix

Samotný závěr Hitman 3 se odehrává v rodné zemi hlavního protagonisty, v Rumunsku. Karpatské hory jsou zatím nejvíce tajemné a tvůrci tuto lokaci schválně nechávají zahalenou rouškou tajemství. Zveřejněný screenshot ale ukazuje ponuré prostředí s deštěm a stromy na úbočí vysokých hor.

Hitman 3 vychází ve verzích pro PlayStation 4 a 5, již za 9 dnů, tedy 20. ledna. Těšíte se?

Zdroj: Square Enix
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.