Do Fall Guys zamíří zimní nálada | Novinky

Do Fall Guys zamíří zimní nálada

  • 26. 11. 2020, 21:51
  • Jaroslav Pazdera

Jedna z nejúspěšnějších her letošního roku vyhlíží třetí sezónu.

Málokterá hra se může letos pyšnit tak obřím úspěchem jako Fall Guys. Tato multiplayerová alternativa pro battle royale hry vyšla původně jako PS Plus hra a díky tomu se dostala do širokého povědomí. Neustále ji hraje spousta hráčů a ti se nebojí také investovat nějakou tu zlatku, což autory určitě potěší. Díky tomu se můžeme těšit už na třetí sezónu, která nás tentokrát vezme do zimy. Určitě se můžeme těšit na různé sněhuláky, tučňáky a další zimní kostýmy.

Sluší se ale zmínit, jak vtipně vývojáři informovali o náplni třetí sezóny. Obrázek ilustrující o co půjde, rozdělili na 300 malých obrázků a rozeslali je fanouškům s tím, že se mají pokusit dát dohromady celý původní pohled. To se povedlo jak můžete vidět o trochu výše a my můžeme jedině zatleskat nápaditosti.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.