Dnes vychází next-gen verze terénního simulátoru SnowRunner | Novinky

Dnes vychází next-gen verze terénního simulátoru SnowRunner

  • 31. 5. 2022, 17:11
  • Jaroslav Pazdera

Je zdarma a navíc i s novým DLC.

SnowRunner je až nečekaně zábavná hra, která vás posadí za volant různě velkých a těžkých vozidel a postaví vás na co nejhorší tratě, kterými máte projet. Budete muset sledovat náklony, palivo, pneumatiky a spousty dalších věcí, protože i jeden kilometr se může ukázat jako nekonečný. Tahle hra vyšla už pěkne dávno (dva roky zpět a tady je její recenze), ale právě dnes přichází její next-gen verze, která nabízí rozlišení 4K, plynulých 60 fps, lepší ostrost a samozřejmě načítání her. Nejlepší na této novince je, že pokud máte PS4 verzi, můžete si upgrade provést zcela zdarma a navíc dostanete DLC Anniversary, které přidá dvě nová nákladní vozidla.

Současně se objevuje sedmá sezóna, která je jako součást seasson passu nebo samostatně k zakoupení. V ná si zazávodíme na nové mapě inspirované Tennessee a dvě nová vozidla. Závodit se bude na prašných okruzích i v těžkých terénech. Samozřejmě nechybí multiplayer.

SnowRunner - Season 7 Overview Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.