Dnes večer proběhne další Ubisoft Forward | Novinky

Dnes večer proběhne další Ubisoft Forward

  • 10. 9. 2020, 12:06
  • Ivan Herman

Další díl představovaček nových her a informací o těch oznámených proběhne dnes v 21 hodin online.

Dnes večer, v devět hodin našeho času, proběhne další pokračování Ubisoftí online akce Forward. V rámci ní představuje tento vydavatel nové hry, informuje o těch oznámených a zkrátka se snaží navnadit na své portfolio. Ten poslední, který proběhl v červenci, jsme sledovali v obsáhlém speciálu a stejně tak budeme monitorovat i ten nadcházející.

Zdroj: oficiální web distributora

Na co se můžeme těšit tentokrát? Minule akce trvala zhruba 45 minut, takže očekávejme zhruba stejně tolik. Určitě se dozvíme spoustu informací o Watch Dogs Legion a také battle royale hře Hyper Scape. Hlavní hvězdou by ale měl být titul Immortals Fenyx Rising, dříve známý pod názvem Gods & Monsters. V kuloárech se dále spekuluje o tom, že bychom se mohli dočkat představení remaku Prince of Persia a také návratu Scott Pilgrim vs. the World: The Game. No a poslední hrou, o které se také špitalo je nový Splinter Cell. Co ale uvidíme si musíme počkat na devátou hodinu večení buď přímo na stránkách Ubisoftu, YouTube nebo Twitch kanále a poté také v našem speciálu.

Immortals Fenyx Rising
Název hry

Immortals Fenyx Rising

Datum vydání

3. 12. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 949 Kč

Vývojář

Ubisoft, Ubisoft Quebec

Žánry

Akce

Watch Dogs Legion
Název hry

Watch Dogs Legion

Datum vydání PS4

29. 10. 2020

Aktuální cena na PS Store

292 Kč

Vývojář

Ubisoft

Žánry

Akce, Dobrodružná

Hyper Scape
Název hry

Hyper Scape

Datum vydání PS4

4. 8. 2020

Vývojář

Ubisoft Montreal

Žánry

Akce, Střílečka

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.