Disney oznamuje závodní hru Speedstorm | Videa

Disney oznamuje závodní hru Speedstorm

  • 10. 2. 2022, 11:39
  • Jaroslav Pazdera

Free-to-play závody s Disney postavičkami? To by mohlo fungovat.

Disney oznamuje pomocí teaseru novou závodní hru, která hodně připomíná nintendovské Mario Karts. Jako účastníci se do bojů v závodních strojích pustí třeba myšák Mickey, Mulan nebo pirát Jack Sparrow, každý se svými klady a zápory. K dispozici budou samozřejmě různé powerupy a vylepšení, které budou ozvláštňovat už tak frenetické závodění. Bude se jednat o free-to-play titul, takže čekejme mikrotransakce, battle passy a další vějičky, které jsou v podobných hrách běžné. Pokud se ale zadaří, mohla by to být zajímavá zábavná hříčka na nudné večery. Ostatně kolekce postav, které může Disney do hry přidat, je obrovská a sahá i k Marvelu a dalším klasikám.

Hra zatím nebyla oficiálně oznámena pro PlayStationy, ale předpokládáme to, protože má vyjít na PC a konzole. Tvůrcem hry je zkušená společnost Gameloft, která má se závodními tituly co dočinění především na mobilních zařízeních.

Disney Speedstorm - Announcement Teaser | PEGI
Zdroj: Disney Interactive
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.