Disková edice Modern Warfare 2 vám stahování neušetří | Novinky

Disková edice Modern Warfare 2 vám stahování neušetří

  • 27. 10. 2022, 17:20
  • Jaroslav Pazdera

Připravte se na stahování 150 GB v každém případě.

Hra Call of Duty: Modern Warfare 2 je už stažitelná na konzolích PS4 a PS5 a stahování obřího množství 150 GB dat se nevyhnete ani zakoupením diskové fyzické verze. Ta totiž obsahuje pouhých 72,23 MB dat a nenainstaluje vám nic. Prakticky obsahuje jen základní data pro spuštění a ověření hry. Z toho plyne, že disková verze je v podstatě digitální verzí a (vyjma toho, že si ji můžete vystavit) vám nepřinese žádnou výhodu. Naopak čekejte otravování pokaždé, když hru chcete spustit, protože bude vyžadovat médium v mechanice. Naopak to nepotěší hráče s pomalým internetem, kteří díky diskové edici neušetří prakticky žádná stahovaná data.

Velikost Call of Duty se odhadovala kolem 110 GB, ale aktualizace, která přišla těsně před vydáním hry přidala hře dalších 40 GB. Pokud si navíc budete stahovat Warzone, přidate ještě dobných 2,5 GB. Aktuálně vám tedy Call of Duty Modern Warfare 2 zabere skoro čtvrtinu disku SSD v PlayStation 5, který má nějakých 670 GB maximálně.

Call of Duty: Modern Warfare 2 vychází už zítra 28. října.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.