DiRT5 získá příští týden velký update, přinese vylepšení i další obsah | Novinky

DiRT5 získá příští týden velký update, přinese vylepšení i další obsah

  • 14. 7. 2021, 19:11
  • Jan Válek

Čas vrátit se opět do offroadu, změny vypadají lákavě.

DiRT 5 se stalo jednou z launch her nové generace konzolí, byť vyšlo i na tu minulou. My jsme pro vás hru recenzovali ještě před příchodem PlayStation 5, takže jsme nemohli zhodnotit využití ovladače DualSence. Ovšem musím se přiznat, že to posléze byla jedna z prvních her, kterou jsem na PS5 vyzkoušel. Právě co se týká využití nových možností se však Codemasters úplně nepředvedlo a tvůrci WRC 9 to zvládli mnohem lépe. Teď vše chtějí napravit chystaným updatem.

Zdroj: Codemasters

Codemaster si toho připravili pro fanoušky DiRT 5 opravdu mnoho. Přibude konečně plná podpora haptiky i adaptativních spouští u DualSence ovladače, stejně tak vylepšení v oblasti zvukové s plnou podporou 3D audia. Všechny tyto změny mají směřovat k výrazně lepšímu zážitku z hraní a konečně byste měli všemi smysly poznat změnu povrchu, prudké brždění i ostré vybírání zatáček.

Zdroj: Codemasters

Hráči na PS4 i PS5 pak budou mít k dispozici také nový obsah pro vlastní tvorbu v Playgrounds módu, tvůrci přidají i dvě plnohodnotné nové tratě a také další trofeje. Všechno doposud zmíněné bude k dispozici všem zdarma v rámci updatu hry. Ve stejnou dobu vyjde i prémiové placené DLC s názvem Super Size Content Pack, jeho obsahem má být 27 nových eventů v kariéře a čtyři nová auta. Zkrátka mnoho obsahu, kvůli němuž se určitě ke hře vrátím a snad se podaří získat i poslední trofej nutnou pro platinu, v rámci níž je potřeba ujet 1000 mil.

Zdroj: Codemasters
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.