Dirt 5 verze 3.00 přináší řadu oprav i nového obsahu | Novinky

Dirt 5 verze 3.00 přináší řadu oprav i nového obsahu

  • 22. 2. 2021, 18:22
  • Jan Válek

Vychází opravdu hutný update nejnovějších závodů od Codemasters.

Právě v těchto okamžicích vychází a je možné stáhnout nejnovější update závodní hry DIRT 5, který s sebou přináší celou řadu oprav a obsahu zdarma, stejně tak plnohodnotné DLC s názvem Energy Pack. Vývojáři evidentně na hře stále velmi aktivně pracují a co si pro verzi 3.00 přichystali? Samotnou částí je právě nové DLC, které je k dispozici pro všechny hráče vlastnící Amplified Edition případě Year One Upgrade. Pro všechny se zároveň zvyšuje maximální úroveň hráčů na 120, přidána byla nová lokace pro Playgroundy – Itálie. Pokud v DIRT 5 rádi tvoříte, pak můžete počítat s více než 20 novými prvky do Create módu.

Dirt 5 - Energy Content Pack and Free Update Out Now! | PS5, PS4

PS5 verze se dočkala vylepšení v oblasti výkonnosti a stabilnosti frame ratu a vývojáři opravili i různé chyby v zobrazení či v uživatelském rozhraní. Řada hráčů měla problémy se získáváním trofejí, což by také mělo být vyřešeno a v pořádku – nyní by již měly trofeje vyskakovat opravdu ihned po dosažení potřebných požadavků, což byl problém hlavně na PlayStation 5. Pokud jste si tedy DIRT 5 oblíbili a baví vás, určitě doporučujeme se k němu vrátit – placené DLC obsahuje čtyři nová auta a také dalších 25 nových eventů v rámci kariéry a nové sponzory. Pokud nemáte vyšší edici a chtělo byste si ho koupit zvlášť, vyjde vás na 317 Kč, případně za 643 Kč si můžete koupit upgrade na Year One edici.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.