Diablo 4 se chystá na první sezónu a mění schopnosti postav | Novinky

Diablo 4 se chystá na první sezónu a mění schopnosti postav

  • 19. 7. 2023, 21:42
  • Jaroslav Pazdera

Prakticky všechny herní postavy se dočkaly nějakého omezení a oslabení.

Diablo 4 zítra očekává první sezónu nazvanou Season of the Malignant. Ta přinese novou herní mechaniku, v rámci které budeme sbírat zbytky Lilithininy nákazy. Samozřejmostí je spousta nového obsahu a dalších novinek, ale ne vždy jen těch pozitivních. V rámci obřího updatu, který má přes 10 GB a jeho popis je na několik stránek textu, byly upraveny i stávající třídy. Podle aktuálních ohlasů to nejvíce odnesl oblíbený barbar a čaroděj.

Řada lidí to nese poměně nelibě stejně jako to, že pro novou sezónu si budete muset založit "sezónní postavu" a hrát ji načisto. Postavy pro sezóny se budou vytvářet ve speciální části hry a pro přístup k ní musíte prvně dohrát hlavní kampaň. Je to poměrně kontroverzní rozhodnutí, ale na druhou stranu máte možnost vyzkoušet postavy, které jste ještě nehráli. Nezapomeňte u toho, že po dohrání hlavní kampaně můžete s další postavou spoustu částí přeskočit. Každá sezóna bude trvat tři měsíce, takže na seznámení s obsahem máte času dost.

Diablo 4: Season of the Malignant - Everything You Need to Know
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.