Destruction AllStars zahajují první sezónu | Novinky

Destruction AllStars zahajují první sezónu

  • 6. 5. 2021, 17:42
  • Jaroslav Pazdera

Dorazí klasický battle pass a nějaký ten nový obsah, ale dokáže to hru dostatečně oživit?

Vzpomínáte si ještě na Destruction AllStars? Měla to být velká věc, která byla navíc zdarma v rámci PS Plus hned několik měsíců. Díky tomu měla z počátku poměrně slušnou hratelnost, která ale postupně upadala. Hlavním důvodem byl nedostatek zajímavého obsahu a pocit repetitivnosti, který se dostavil oproti jiným hrám hodně brzy. Ostatně v naší recenzi jsme hru označili jako promarněnou šanci. Autoři se nyní snaží ke své hře opět přitáhnout pozornost a spouští první oficiální sezónu Hot Shots. Ta nabídne novou herní postavu Alba, která umí vytvořit bloky z podlahy, pokud běhá po svých a má vozidlo s laserovým kanónem.

Současně byl představen klasický battle pass, pomocí kterého si otevřete spoustu tematických doplňků pro vaše postavy (jak to známe z jiných her). Později dorazí ještě nový herní mód Blitz, který bude hodnocený a nabídne tak trochu soupeření. Součástí 13 GB patche jsou navíc různé opravy a balanc, které hra potřebuje. Pokud tedy hru máte ve své knihovničce, možná je na čase ji znovu vyzkoušet, jestli se trochu nezlepšila.

Destruction AllStars - Season 1 Hotshots Launch Trailer l PS5
Kalendář pro Destruction AllStars
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.