Destruction AllStars odpočítává do vydání sadou animovaných GIFů | Novinky

Destruction AllStars odpočítává do vydání sadou animovaných GIFů

  • 27. 1. 2021, 10:21
  • Ivan Herman

Dneska bychom se měli dozvědět PS Plus hry na únor a Destruction AllStars bude jedna z nich.

Už jen pár dní nás dělí od chvíle, kdy vyjde řekněme docela očekávaná akční multiplayerová hra Destruction AllStars. Zatím pořádně nevíme, co si o ní máme myslet, ale jelikož bude zdarma v rámci PS Plus, určitě ji minimálně vyzkoušíme, stejně jako tisíce dalších hráčů. Autoři prozatím trochu zvyšují povědomí o hře a nabídli tak řadu animovaných gifů, které můžete využít třeba ve zprávách nebo komentářích. Najdete je přímo na serveru giphy na stránce tvůrce. Pokud si je projdete, můžete vidět řadu postav a vozidel, které ve hře najdete, takže pro základní seznámení to není úplně špatné. Každopádně bychom ale očekávali, že pár dní před vydáním se spíše dočkáme pořádného gameplaye, dalších trailerů nebo něčeho více "plnotučného".

Giphy
Čekání na Destruction AllStars je téměř u konce! Na oslavu jsme uploadovali výběr gifů na GIPHY pro zábavu všem. K jejich nalezení hledejte "Destruction AllStars".
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.