Destruction AllStars čeká víkend dvojitých zkušeností | Novinky

Destruction AllStars čeká víkend dvojitých zkušeností

  • 12. 2. 2021, 11:59
  • Jaroslav Pazdera

Pokud chcete do hry naskočit, tohle je ta vhodná chvíle, jak postoupit rychle kupředu.

Destruction AllStars je v rámci PS Plus už více než týden a zájem o hru asi není úplně přesvědčivý, protože zatím to vypadá, že je to neustálé opakování stejného, chybí lepší akce a podobně. Autoři samozřejmě na hře pracují a chtějí hráče přilákat. Jednou z nabídek, která tomu má pomoci je víkend dvojitých zkušeností, který začíná právě dneska v těchto chvílích. Díky tomu byste měli mnohem rychleji levelovat, získat další předměty a doplňky pro vozidla i panáčky. Hra také dostává průběžné updaty, které vyřešili třeba problém se stále aktivním mikrofonem, proběhl trochu balance a další klasické opravy.

Získejte dvojité zkušenosti během tohoto víkendu v Destruction AllStars. Získejte AllStar mince tím, jak budete postupovat a odemkněte si unikátní kosmetické doplňky pro své hrdiny. Začátek je v pátek 12. února v 16 hodin našeho času.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.