Destiny 2 vyšlo a je zdarma ke stažení pro PS5 | Novinky

Destiny 2 vyšlo a je zdarma ke stažení pro PS5

  • 8. 12. 2020, 19:40
  • Ivan Herman

Očekávaná PS5 verze přichází s působivějším grafickým zpracováním i dalšími výhodami.

Destiny 2 od vydavatele Activision Blizzard se podařilo prosadit mezi online akčními hrami už na PlayStation 4, a proto všichni fanoušci netrpělivě očekávali vydání oznámené PS5 verze. Tedy ti šťastlivci, na které se dostalo se samotnou konzolí a mají ji doma. Hra zůstává stále zdarma a staví jen na konceptu mikrotransakcí.

Destiny 2: Beyond Light - Season of the Hunt - Season Pass Trailer [UK]

Hlavním změnou a výhodou této verze je vylepšené grafické zpracování. Vyšší frame rate se právě u online stříleček hodí. Veškerý PvE obsah nyní na PlayStation 5 poběží v režimu 60 FPS, PvP souboje mezi hráči pak dokonce ve dvojnásobných 120 FPS. Pochopitelně abyste si takto naplno hru užili, tak potřebujete i patřičnou televizi zvládající tuto obnovovací frekvenci. Kromě toho slibují tvůrci z Bungie u PS5 verze i delší dohledovou vzdálenost a pochopitelně kratší načítací dobu. Mimochodem i přes tyto výhody hra podporuje crossplay, tudíž je možné se na PS5 utkat proti hráčům z PS4.

Destiny 2: Beyond Light najdete v její PS4 i PS5 verzi na PS Store přímo zde, k dispozici je zdarma, a tak si ji přes PS Store můžete snadno jen vložit do své knihovny her a stahovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.