Deset minut gameplaye z PS5 exkluzivky Deathloop | Videa

Deset minut gameplaye z PS5 exkluzivky Deathloop

  • 11. 7. 2021, 22:26
  • Jaroslav Pazdera

Souboje, plížení a různé přístupy. Na to se můžeme těšit už v po prázdninách.

Video z Deathloop sice vyšlo už ve čtvrtek v rámci PlayStation akce State of Play, ale tak nějak nám do toho přišla dovolená a bohužel i dneska jsou místa, kde internet nefunguje tak, jak jsme zvyklí a nedá se na něm ani pracovat. Nicméně vraťme se k očekávané PS5 exkluzivní hře Deathloop, který sice pochází od studií Bethesdy, ale v rámci dřívějších dohod se dostane i na Sony konzoli. V rámci desetiminutového videa můžeme přímo vidět reálný gameplay, podívat se jak budou vypadat plížící pasáže, dojde na nějaký ten souboj a také studování různých přístupů, kterými lze problém řešit. Po vzhledové stránce hra nevypadá možná úplně top a je hodně stylizovaná, ale je z ní cítit nádech dřívějších Dishonored her. Určitě ale hře neudělá ostudu, to posuďte sami.

Deathloop – Official Gameplay Walkthrough | PS5

Pak tu máme jednu krátkou informaci týkající se exkluzivity, která podle obrázku ve videu bude minimálně do 14. září roku 2022, takže později se dá očekávat, že Deathloop dorazí i na další konzole a možná i PC.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.